Najbolja jedriličarska odredišta u Europi

Najam brodova u Hrvatskoj

Hrvatska - otkrijte jedriličarske tajne Jadrana

Jedno od omiljenih svjetskih jedriličarskih odredišta s tisuću kilometara obale i više od 1100 otoka diljem Jadrana. Hrvatska obala je podijeljena u četiri glavne regije: Istra i Kvarner, sjeverna, središnja i južna Dalmacija. Ondje ćete pronaći preko 50 marina, s 13.200 vezova i 4.500 suhih vezova. Neka od najpopularnijih odredišta brodova za najam koje biste svakako trebali posjetiti su: gradovi Pula, Poreč, Rovinj, Opatija, Umag, Novigrad, Rijeka, Zadar, Šibenik, Primošten, Vodice, Nin, Split, Makarska, Trogir, Omiš, Dubrovnik, Cavtat; otoci Krk, Cres, Lošinj, Rab, Kornati, Brač, Hvar, Šolta, Vis,  Korčula, Mljet i poluotok Pelješac. Odaberite nezaboravan odmor!


Grčka - popularno odredište

Najpopularnija jedriličarska odredišta u Grčkoj

Smatra se jednom od najboljih jedriličarskih odredišta na Mediteranu. Najpopularnija jedriličarska odredišta u Grčkoj su: Jonsko more, Egejsko more i Saronski zaljev s više od 2500 otoka i brojnih luka. Najpopularnija odredišta uključuju Sedam otoka, predivnu obalu Epirusa, glavnu luku Patras i ostale male, pitoreskne gradiće, plaže, restorane i odmarališta u Jonskom arhipelagu. Egejski otoci uključujući Ciklade, Dodekaneze i Sporade naširoko su popularni zbog svojih plaža, srednjevjekovnih gradova, vulkanskih kratera i noćnog života. Saronski zaljev je glavni morski pravac za Argos, Atenu, Korint, Epidaurus i Mikenu te Saronske otoke.

 


Više o popularnim odredištima

Ako vas zanimaju detaljnije informacije o najmu broda u nekoj od hrvatskih destinacija, proučite naše specijalizirane stranice A Yacht Charter Dubrovnik i A Yacht Charter Split. Za detalje o najmu jahti u Grčkoj pripremili smo stranicu Sailing Greece Boats, a ako biste radije saznali pojedinosti o najpopularnijim grčkim destinacijama, posjetite Yacht Charter Lefkas ili A Yacht Charter Athens i pročitajte naše korisne savjete. Turska je također prekrasno jedriličarsko odredište, a informacije o najmu broda u regiji oko Marmarisa, posjetite našu stranicu A Yacht Charter Marmaris.