Jedrite oceanima, jedrite morima, jedrite svijetom...


Jedrite mjestima gdje nikad niste bili...


Odjedrite daleko, gdje vas nitko neće tražiti... Jedrite s nama!


Uživajte! Opustite se! Jedrite... S Brodovi Najam!


Najbolja jedriličarska odredišta u Americi

Najam brodova - Kuba

Istražite Kubu jedreći

Kuba, popularno jedriličarsko odredište smješteno u Karipskom moru, idealno je mjesto za godišnji odmor. Kubansku tropsku klimu ublažavaju sjeveroistočni vjetrovi koji pušu cijele godine što je čini izvrsnim jedriličarskim odredištem tijekom cijele godine. Prelijepe kubanske marine i plaže krcate palmama i njezin prekrasan krajolik učinit će vaš odmor nezaboravnim. Spomenici uzbudljive i turbulentne povijesti te zemlje te kulturološke raznolikosti ostavit će vas bez daha i poželjet ćete produžiti godišnji odmor. Ova zemlja je poznata po svojoj glazbi i plesovima popularnima diljem svijeta - salsa, rumba, mambo i cha-cha-cha. Odjedrite i plešite sa stranicama Brodovi Najam!

Karibi - popularno odredište

Otkrijte Karibe - jedriličarsko odredište iz vaših snova

Karibi su regija koja obuhvaća Karipsko more, više od 7000 otoka, otočića, grebena, i sprudova, okružena Meksičkim zaljevom, Sjevernom, Središnjom i Južnom Amerikom.  Jedrenje Karibima jedinstven je doživljaj zbog njihovog predivnog, čistog mora, tropske klime i povoljnih vjetrova te pješčanih plaža koje oduzimaju dah i čine dio bogate bioraznolikosti. Njihovo stanovništvo većinom je afričkih korijena, ali mnogi od njih imaju europske, indijanske ili azijske korijene što pridodaje njihovoj etničkoj raznolikosti. Uživajte u jedrenju Karibima na brodovima bez posade, s posadom ili sa skiperom i svi vaši jedriličarski snovi zasigurno će se ostvariti!

Detaljnije o najmu broda u Americi

Ako želite saznati više o najmu jahte u Americi, posjetite našu stranicu Sail Caribbean Yachts i vidite što sve Karibi nude na jedriličarskom putovanju. Upoznajte karipsku kuhinju te vjetrove koji pušu u toj regiji za što lakše snalaženje na jedriličarskoj avanturi u ovoj predivnoj destinaciji. Za više informacija o pojedinim tipovima broda, posjetite naše specijalizirane stranice. Sailing Catamaran Yachts vam daje savjete o najmu katamarana i plovidbi na toj vrsti jahte, dok Power Boats Charter daje pregled motornih jahti i njihovih značajki. Saznajte više i donesite najbolju odluku za svoje nezaboravno jedriličarsko putovanje!