Iskusite najbolje jedriličarske praznike... uz Brodovi Najam.


Istražite ljepote povijesnih gradova, luka i lučica... s nama.


Poslušajte glazbu... valova... s nama.


Jedrite s nama! Brodovi Najam vas očekuju!!!


Zašto unajmiti brodove kod nas?

Brodovi Najam - Vaša najuzbudljivija jedriličarska avantura!

 

Unajmite brodove kod nas i odabrali ste pouzdanog, profesionalnog partnera kojemu je kvaliteta usluge najbitnija i kojemu je glavni cilj ispuniti svaku vašu jedriličarsku želju!

 

Brodovi Najam dio je vodeće Sailing Europe Grupe koja je na nautičkom tržištu prisutna više od desetljeća i tijekom godina stekla je reputaciju jedne od vodećih tvrtki koja nudi usluge najma brodova.

 

Mi ispunjavamo sve vaše jedriličarske želje!


 

 

Brodovi Najam - Vaša najuzbudljivija jedriličarska avantura!

Brodovi Najam dio je vodeće Sailing Europe Grupe koja promovira jedrenje, ekološku osviještenost te zdrav život u skladu s morem i prirodom.

 

Naša misija jest obogatiti živote naših klijenata pružajući im jedinstvene jedriličarske pakete prilagođene njihovim potrebama i posebno krojene samo za njih, a uz koje se otkriva jedrenje Mediteranom i ostalim atraktivnim odredištima diljem svijeta.

 

U tu svrhu uložili smo mnoge godine u sakupljanje, odabir i objave on-line podataka jedne od najvećih baza plovila na svijetu kako biste mogli odabrati između različitih veličina i tipova brodova te se odlučili za plovilo prema svom ukusu i željama!

 

Sjedište nam je u Zagrebu. Radeći na ovome poslu i uživajući u njemu, upoznali smo gotovo svaki kutak jadranske obale. Poznajemo vlasnike malih, obiteljskih restorana u kojima služe domaće specijalitete mediteranske kuhinje. I svjetske. Poznajemo i proizvođače domaćih vina autohtonih vrsta grožđa u malim podrumima.

 

Od velike važnosti nam je da svi budu zadovoljni našom uslugom i da se u svakome trenutku osjećaju sigurno. Iznimno nam je bitno održati okoliš čistim i njegovati ekološka načela očuvanja morskog ekosustava. Odvest ćemo vas na prekrasne, netaknute plaže, ali u isto vrijeme brinut ćemo se da se ljepota okoliša sačuva i održi čista za ostale posjetitelje i buduće naraštaje koji dolaze iza nas.

 

Za vas smo pripremili niz specijaliziranih stranica na kojima možete naći informacije o najmu broda i pojedinim popularnim odredištima. Stranica A Yacht Charter Group pruža vam općenite detalje o najmu, poput savjeta o odabiru najbolje jahte i tipu najma. Imamo i stranice na drugim jezicima za još širu publiku, poput A Yacht Charter Turkey s informacijama o najmu broda u Turskoj na engleskom jeziku ili Max Katamaran Segeln sa savjetima o najmu katamarana na njemačkom jeziku. Ecco Vela Italia prava je adresa za poznavatelje talijanskog jezika, a Oui Bateau a Moteur stranica je s detaljima o najmu motornih brodova na francuskom jeziku. Cruceros Grecia Hola daje vam savjete o krstarenju Grčkom na španjolskom, dok je Max Katamarany stranica s informacijama na češkom jeziku.

 

Jedrite s nama i upustite se u najuzbudljiviju jedriličarsku avanturu!

Naši kontakti:

Možete nam se obratiti putem svih dostupnih kanala navedenima u dijelu Kontakti.

 

Možete nas nazvati, mi možemo Nazvati Vas, možete nam poslati E-mail ili nam se javiti putem Skypea...

štogod Vama najbolje odgovara.

 

Ispunite sve svoje želje, uz pomoć partnera koji će učiniti sve kako bi vaš odmor na jedrenju učinio nezaboravnim - jedrite s nama!

 

Brodovi Najam iznajmljuje jedrilice diljem Mediterana, ispunjavajući sve vaše želje i potrebe. Zadovoljni klijenti ono su čemu težimo!

 

Fax: +385 (0)1 4882 209

 

Naša adresa je:

Brodovi Najam
SailingEurope Grupa
Avenija Dubrovnik 15, pav. 9a
10 000 Zagreb

Hrvatska