S nama... Egzotična odredišta nisu više samo riječi...


S nama... Uvijek ste pozvani...


S nama... Nema više napetosti, nema više gužve...


Samo predivni krajolici i mjesta gdje je vrijeme stalo...s Brodovi Najam.


Najbolja egzotična jedriličarska odredišta

Tajland - popularno odredište

Jedrenje u Tajlandu

Tajland je jedna od najuzbudljivijih svjetskih jedriličarskih destinacija, smješten u središtu jugoistočne Azije. Najljepše pješčane plaže, zabačeni zaljevi i uvale, visoke palme, predivne planine koje oduzimaju dah i bistro, azurno more samo su neke od atrakcija koje Tajland nudi. Jedno je od jedinstvenih mjesta na svijetu koje nudi mir, spokoj i opuštajući odmor s jedne strane, i divlji noćni život s druge strane. Vrhunska tajlandska jedriličarska odredišta za jedriličare koji traže zabavu i uzbuđenje su glavni grad Tajlanda Bangkok te Phuket, njegov najveći otok. Sjeveroistočni dio zemlje je puno mirniji i privlači jedriličare koji se nadaju uživanju u prirodi i svoj njezinoj ljepoti, predivnim marinama, zaljevima i uvalama Tajlanda.

Najam brodova - Sejšeli

Sejšeli - egzotičan jedriličarski odmor kojega nećete zaboraviti

Sejšeli su arhipelag koji se sastoji od više od stotinu otoka koji se nalaze u Indijskom oceanu, preko 900 milja istočno od Afrike. Jedno je od najboljih jedriličarskih odredišta na svijetu i jedriličari diljem svijeta dolaze onamo provesti svoje godišnje odmore na jedrenju i uživaju u kristalno čistome moru, predivnim pješčanim plažama, endemskim morskim stvorenjima, tropskom bilju i životinjskom svijetu prepunim boja i nevjerojatnih ljepota i društvu ljubaznih i susretljivih stanovnika. Moguće je jedriti oko Sejšela tijekom cijele godine, što je još jedan od razloga zašto je ovo jedriličarsko odredište toliko popularno. Uživajte u ljepotama Sejšela na brodu bez posade ili sa skiperom!

Više o brodovima za najam u egzotičnim odredištima

Da biste saznali više o pojedinim tipovima broda za najam u jednoj od egzotičnih destinacija, posjetite naše specijalizirane stranice i pročitajte naše korisne savjete. Sailing Catamaran Yachts daje pregled katamarana, njihovih prednosti i značajki, a Power Boats Charter vam pruža sve potrebne informacije o najmu motornih brodova. Za više detalja o najmu pojedinih modela jahti, posjetite stranice posvećene upravo njima. Beneteau Yacht Selection vam daje savjete o najmu tog modela jedrilica i motornih brodova, a Jeanneau Yacht Selection predstavlja značajke Jeanneau jahti. Elan Yacht Selection prava je adresa za informacije o najmu Elanovih motornih jahti i jedrilica.